top of page

© 2016 «БЛОГ Сергея Продиус»/ "BLOG Sergey Prodius"

Клуб чоловічих думок. Про магічну цифру "25"


Знаєте, розуміння життя, а саме чоловічого життя, мабуть, приходить на межі – тобто у 25 років. От і я вже дійшов до цієї межі і маю деякі думки (зазвичай кумедні) які проливають світло на наше буття.


Зазвичай купа думок живе у жіночій голові, але сміло Вас запевняю, що чоловіки також багато думають і не тільки про роботу та машини. Взяти як приклад цю магічну цифру «25». Це ж чверть життя! Ти ніби і молодий, гарячий хлопець, але першокурсники для тебе вже «сопляки». ПЕРШОКУРСНИКИ!! Та от ніби ще зовсім нещодавно й сам був на першому курсі: такий собі худий, блідий, з цигаркою у зубах і мріями про класну роботу. І от ти вже ніби трохи набрав вагу, кинув курити, а мрія про класну роботу так і залишилась десь там у 2008 році.


Разом із цією магічною цифрою приходить і велика відповідальність. От раніше ти міг все скинути на дурня, типу – я молодий, ще не досвідчений, мало що знаю про життя, то ж що з мене взяти. А зараз на тебе дивляться засуджено, типу, 25 років – та ти ж вже маєш своїх дітей вчити, а він у самих трусах танцює вдома під Сергія Лазарєва. Стопроцентів хто-небудь з Вас купляв «Кіндер сюрприз» з серйозним виразом обличчя, ніби: «Я ж своїм охломонам купляю, чекають мене вдома, малі бісенята». А насправді ти приходиш до дому і з’їдаєш цю дитячу шоколадку сам, а іграшку ставиш на полицю. Ідеальний злочин!


А головне – Ви відчуйте гендерну різницю. Якщо твій День народження (та ще й 25 років) співпадає із твоїм весіллям…ЗАБУДЬ про День народження взагалі. Усі сили і думки розподіляються на весілля, а ти і так святкуєш своє День народження кожен рік, та й взагалі «час змиритися з роками і спокійно собі старіти». Але, якби День народження співпадав із весіллям нареченої…Забудь про весілля, а ні, стоп, ЗАБУДЬ про все і готуйся до пекельних вихідних.


Чоловіки, Ви взагалі помічали свою роль на весіллі?! Це така хитра гра: з тобою ніби й радяться, але наприкінці ти все одно нічого не розумієш, бо ти ж не розрізняєш 350 відтінків зеленого. Взагалі під час весілля всі навкруги стають радниками: сто процентів є експерт з музики, експерт з алкоголю (зазвичай дружок або тесть), експерт(и) з оформлення і теща, яка взагалі знає як краще, а Ви тут всі неуки. Головна наша місія – це посміхатись і вдавати так ніби все супер, а з таким чудовим настроєм все і так буде чудово. Його навіть не зіпсують: крива зачіска, перша розбита тарілка, п’яний дядя троюрідної тітки та що приїхала з села і звичайно перша брачна ніч.


Мабуть перетнути межу 25 років і одружитися – це великий крок у нове життя, де ти вже реально дорослий і тепер купляєш «Кіндер сюрприз» з обручкою на руці і не спалишся, бо ти ж одружений. Ти вже приймаєш серйозні рішення, такі як напитися з тестем горілки, погано почуватися всю ніч, а на ранок з виразом обличчя так ніби вчора пив сік подивитись йому в очі. А він скаже: «А мені нормально, бо досвіду багато, а ти ще зелений», а сам потім піде в магазин за мінералкою і анальгіном. Отаке воно чоловіче життя.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Вы можете посмотреть все мои материалы по ссылке 

sprodius-articles.simplesite.com

Блог Сергея Продиус
Я в соцсетях
  • Twitter Социальные Иконка
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page