top of page

© 2016 «БЛОГ Сергея Продиус»/ "BLOG Sergey Prodius"

Клуб чоловічих думок. Про весілля



Швидко проходить весілля. Готуєшся до нього півроку, а проминає за мить. Така собі кльова вечірка, де ви з нареченою головні, а інші намагаються до вас доторкнутись, потанцювати, побалакати – короче як 7-й айфон.


А батьки просто сяють, а потім ридають, а потім знову сяють: просто це у них настають «ті самі дні», але то є нормально. Головне щоб дідусь самогонку не відкопав, яка там лежить ще з часів Леніна, бо весілля ж європейське і все має пройти культурно.


Підготовка до весілля – то дуже складний процес для нареченої і майже звичайний для нареченого. Костюм у нареченого куплений ще за півроку до дійства, то ж чверть справи зроблено. На відміну від нареченої яка шукає собі «особливе» плаття і купляє його чи не за тиждень до весілля.


Для нареченого головне вибрати собі правильних дружків, бо йому ще з ними багато пити. Оптимальний варіант – кращі друзі, вони вже все про тебе знають: і скільки тобі налити, і історії кумедні, і як організувати кльову парубоцьку вечірку. Зазвичай чоловік запам’ятовує три основні події свого життя: весілля, народження дитини і парубоцьку вечірку.


У нареченої все має пройти за планом і не дай Боже чомусь піти не так – весілля буде скасовано. Тут важлива кожна деталь, кожна дія і педантичність. То ж для чоловіка важливо просто бути у «формі» і не сильно напитися на передодні. Зазвичай, за день до весілля, чоловік із дружбами йде на зйомну хату, купляє пляшку алкоголю, якусь закуску і всі сідають проводжати мужика в останній холостяцький путь. Закінчується все історіями про «хождение по бабам» і словами «а ти пам’ятаєш як ми». Десь о 00.00 треба лягати спати, тому п’ється ще одна на коня і ти думаєш: «хоч би завтра встати з ранку». І тільки згодом розумієш, що то було просто тренування перед великою гулянкою. А без тренування як то кажуть – не стати чемпіоном.


У той самий час, подружки нареченої вигадують конкурси на викуп і розмовляють про «високе». Вони не п’ють алкоголю, бо як же ж можна пити перед весіллям, якщо завтра треба встати рано та ще й бути гарнішою за всіх.


Що роблять у цей вечір батьки, нам не відомо. Але ходять легенди, що вони тренуються робити сумне обличчя, думають про меню і гостей, і врешті решт лягають спати за пізно.


Головне, що саме весілля проходить у веселому настрої і вас ще довго згадують у ресторані. Тесть розвозить всіх до дому, а наступного дня розвозить його. Теща має новий статус, а свекруха радіє, що нарешті здихалася сина, якому тепер дружина готуватиме їсти.


Молоді йдуть до готелю і починають…от всі зараз думають, що вони починають рахувати гроші, або продовжують пити, або займаються коханням. Насправді, вони просто лягають спати, бо танцювати під музику 90-х до 3-ї ночі зможе не кожен. Ходять легенди, що секс таки буває: чи то у вісні, чи наяву, але факт.


  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Вы можете посмотреть все мои материалы по ссылке 

sprodius-articles.simplesite.com

Блог Сергея Продиус
Я в соцсетях
  • Twitter Социальные Иконка
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page