top of page

© 2016 «БЛОГ Сергея Продиус»/ "BLOG Sergey Prodius"

Принциповий двобій: Усик-Гасієв


Близиться фінал WBSS (World Boxing Super Series) в якому зустрінуться наш чемпіон, український боксер Олександр Усик та російський боксер Мурат Гассієв. Тільки мені здається, що це не просто збіг обставин, що Україна протистоятиме Росії? Та це блін вселенська карма створила цю зустріч, скорпіон увійшов у фазу Риб, рак на горі свиснув…


Насправді тут ще грає (основну) роль те, що це два дуже сильних боксера. Так, маємо визнати той факт, що в Росії теж є сильні бійці. Останній бій був дуже складним для Усика, адже Бріедіс досвідчений та потужний боксер. Олександра врятувало те, що він добре пересувається на ногах, танцює – це його стиль, плюс гарна підготовка. Мабуть ще ніколи він не пропускав таку кількість ударів за свою боксерську кар’єру. А тепер згадаємо, що це був лише півфінал і попереду бій з Гассієвим.


Мурат Гассієв «добиваючий» боксер, принаймні це нам показав його бій з кубинцем Дортікосом. Росіянин не витрачав сили, віддавав центр рингу, а в останніх раундах схопив кубинця за «яйця». На мою думку Олександру треба бути обережним, адже Гассієв буде чекати коли українець припуститься помилки і нанесе нокаутуючий удар. Нам цього точно не треба!


Олександр Усик потужний, технічний боксер. Всі ми пам’ятаємо Олімпійські ігри, Українських отаманів, потім перші його бої на професійному ринзі. Він йде тільки вперед, перемагаючи чому завжди раді фанати боксу, українці.


Але відкладемо в сторону мої спортивно-аналітичні прогнози. Я не великий спеціаліст. Олександру Усику зараз як ніколи треба показати свою патріотичність. Так, саме у фіналі з росіянином. Вийти з українським прапором та під національний гімн – дуже добре, але замало. На місці Усика про Крим я би не коментував або сказав би вже нарешті, що він український, як то і має бути. Цього разу, весь світ дивитиметься на це протистояння і якщо Олександр включить «слов’янські та братськи народи», то це дуже погано вплине на його репутацію. Тим більше, що росіяни наполягають аби провести поєдинок у Росії. Сам Бог диктує Олександру по максимуму включити свою патріотичну позицію.


Ну і головне – Усик має перемогти! Тому що він сильний боксер, тому що ця перемога вселить в серця українців, українських воїнів надію на те, що ми перемагаємо по всім фронтам – на рингу, на полі бою, в інформаційному просторі. Перемога – найкращий спосіб сказати: «Нас так просто не зламати!». Так, це не закінчить війну, не поверне солдат до дому, але це дасть гарний привід відсвяткувати перемогу українця над росіянином. Нехай так і буде.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Вы можете посмотреть все мои материалы по ссылке 

sprodius-articles.simplesite.com

Блог Сергея Продиус
Я в соцсетях
  • Twitter Социальные Иконка
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page